Deze Champagnes bieden we dit jaar aan maar wees er op tijd bij aangezien we de aantallen tijdig aan de leveranciers moeten doorgeven.

Lopez Martin

Champagne Lopez Martin – Premier Cru te Hautvillers

Onze allemansvriend dit jaar is deze heerlijke Cuvee d’Or Premier Cru van het huis Lopez Martin.

Met zijn mooie gouden kleur, schitterende reflecties en fijne doorlopende belletjes

zal deze champagne u verrassen door zijn fruitigheid en karakter.

De typische samenstelling (20% Chardonnay, 36% Meunier en 44% pinot noir) heeft 3 jaar gerijpt in de kelders.

Een ideaal aperitief, maar tegelijk geschikt voor alle gelegenheden.

prijs per fles 75cl € 24,90

Champagne Crucifix Prestige flesChampagne Crucifix - Prestige

Het mooie evenwicht tussen de fraicheur van chardonnay en het fruit en de kracht van pinot noir

maken van deze champagne uw ideale partner als apéro of bij een plateau de fruits de mer.

Doordat 20% van de chardonnay een tijdje op houten vaten rust en de druiven op zon georiënteerde percelen rijpen,

smaakt hij niet alleen fris, maar heeft hij ook een uitgesproken rondeur.

“Dit is een van de beste champagnes die we ooit proefden !!! “

prijs per fles 75cl € 29,90

best verkocht in 2020 !

LecomptePremier Cru Millesime Brut Champagne 2010

Premier Cru Millésime Brut Champagne 2013

Ook 2013 was een bijzonder mooi jaar voor champagne, en deze single-vintage Premier Cru, 100 % terroir Rilly-la-Montagne,

staat dan ook met stip genoteerd in alle wijngidsen. De jaargang 2013 heeft maar liefst 6 jaar gerijpt in de krijtkelders

van de wijnbouwer. We onderscheiden elegante aroma’s van pruimen en compote van rood fruit.

Hij is een uitstekende apéritief champagne, maar ook zeer gesmaakt bij de maaltijd.

Een must voor op elke feesttafel.

prijs per fles 75cl € 26,90 - magnum 150cl € 55,90
op speciaal verzoek : dit jaar halve flesjes aan de prijs van € 13,90 (verkoop per eenheid van 6 flesjes)

Champagne Brut RoLecompte rose

Deze Brut Rosé is een van de mooist gebalanceerde rosé champagnes:

fruitig in de mond, met een toets van braambessen en zoethout in de afdronk.

Volledig geperst en gebotteld op het domein van Francois Lecompte

kent deze Premier Cru een lichte dosering en komt met een mooie rosé kleur en lichte parel.

Deze champagne is onmisbaar voor de komende eindejaarsperiode !!!

prijs per fles 75cl € 25,90

Nog genoeg Champagne op voorraad? Koop dan onze virtuele Champagne.champagne

Koop je virtuele flessen en steun rechtstreeks onze Kersthappening voor kinderen in kansarmoede. De corona pandemie komt ook bij onze plaatselijke sociale doelen hard aan. Nu meer dan ooit hebben zij nood aan uw steun. Zelfs als je geen champagnedrinker bent kan je aan onze actie deelnemen.

Per aankoop van een virtuele fles wordt 20 euro op onze vzw-rekening gestort en steun je rechtstreeks onze sociale doelen in Arendonk.

prijs per fles Virtuele Champagne € 20,-

Toon je hart en steun onze lokale sociale doelen.

Rotary Club Arendonk sponsort een kersthappening voor kinderen in kansarmoede zodat ook zij een onvergetelijke dag kunnen beleven , met een middagactiviteit buiten en nadien kerstcadeautjes .

"Het is een lichtpunt waar ze allen naar uitkijken , vooral in deze moeilijke en sombere periode.”

Let op! Om zeker te zijn dat we tijdig kunnen leveren kan bestellen nu nog maar tot en met 21 november 2021.

Bij bestelling van 12 flessen van éénzelfde champage vanaf 75cl, of een veelvoud daarvan, wordt een extra fles van dezelfde champagne geleverd.