Ferleon is een spin-off van de Dovre gieterij. Dovre maakt al meer dan 80 jaar haarden en kachels uit hoogwaardig gietijzer. IJzer gieten en emailleren zit hen in het bloed. Die ervaring heeft Dovre geinspireerd om een nieuwe productreeks aan het assortiment toe te voegen die een aangename sfeer en warmte zullen toevoegen aan ieder huishouden. Onder de nieuwe merknaam Ferleon worden een bijzondere reeks attractieve en stijlvolle kookproducten, kookpotten, pannen, casserollen en ovenschalen geproduceerd. Daarnaast wordt het gamma uitgebreid met fantastische patio cookers om heerlijk buiten te kunnen grillen en kookplezier te beleven!

Rotary Club Arendonk is als ambassadeur verheugd dat Ferleon met de verkoop van deze producten via deze link 20% van de verkoop ten goede laat komen aan de Social Kas van de club.